Bekijk dit rapport over flesjes water bedrukken

 Via een nieuwe digitale druktechniek die speciaal ontwikkeld kan zijn wegens de doppers is dit geoorloofd teneinde de dopper rondom te voorzien met ons digitale bedrukking, zelfs enkelnaam opdruk is mogelijk. U dan ook kan dus nog veel verdere dan enkel merknaam op een dop bedrukken.

Bij ons kunt u dan ook waterflesjes laten bedrukken geheel naar de eigen wensen. Ofwel het meteen waterflesjes betreffende merknaam betreft of ons verschillende opdruk, u raakt voor het aan het perfecte adres. Water is puur, water kan zijn helder en dit lest de dorst nog tevens.

In 2004 zochten we naar ons mogelijkheid teneinde ons persoonlijk merk water op de markt te leveren. Alang vlug kwamen wij er achter het dit immers mogelijk was maar het we tegen ons enorme minimale afname aankeken. Voor moest ook een opslagruimte gezocht geraken betreffende alle kosten van dien. 

Bezit de leverancier onze producten niet in hun assortiment, neemt u dan direct contact betreffende ons op.

Zo mag er geen zout gestrooid worden voor sneeuw, doch dien daar zand gestrooid geraken. Wilt u dan ook liever water met wat extra's? Dan kunt u dan ook kiezen wegens bruisend water (sparkling water), daar waar genoeg koolzuur kan zijn toegevoegd. Dit gas zorgt voor belletjes in het water, die ons originele smaak juiste water mogen toevoegen.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Welke vlieger gaat tot mijn spijt niet op. Hetgeen dan wel? Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor je exact weet als jouw jouw bestelling kan verwachten.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit vanwege jouw! Het merknaam kan in ieder willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent dit dan bekwaam over. En dit kost niets! Wegens de genoeg werkzaamheden zal een leverdatum over de bestelling ons dag later bestaan.

wit zwart geel oranje rood licht blauw donker blauw groene Bestelde leverdatum

Wij beschikken over ons jarenlange ervaring opgedaan, weet sinds 2005 maken we alang onze middelen voor een relatiegeschenken markt en diverse verschillende branches.

Wij produceren dan een idee en sturen deze ieder email naar u dan ook toe ter controle. Mocht het ontwerp nog niet goed bestaan naar de smaak, vervolgens passen we het gratis aan, nét zo lang totdat u gelukkig raakt over het ontwerp.

Dit ontwerp vanwege het etiket is alleen vrij eenvoudig te maken betreffende de ontwerpsjablonen die beschikbaar bestaan vanwege elk type fles.

Wegens het is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en we uitproberen ook onze productie zo in te focussen het middelen op een milieuvriendelijke manier geraken geschapen. Mits u puur kijkt naar een vervaardiging over waterflesjes, is daar via ons specifiek gekozen voor PET-flesjes. Dit bestaan flesjes geschapen met polyethyleentereftalaat die 100% hergebruikt kunnen worden.

Indien u dan ook interesse bezit in het volledig Dopperpakket, dan stemmen we flesjes water bedrukken de wensen af op de mogelijkheden. Helaas kan zijn een minimale afname aangaande compleet Dopper maatwerk pakketten, van 500 stuks op maat te uitvoeren. Belangstelling ons naar een opties!

Wensen zijn je je relaties verrassen betreffende een originele giveaway, denk het eens met een opvouwbare waterfles. Gerard adviseert jouw graag aan waterflesjes bedrukken opvouwbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *